6 Mayıs 2011 Cuma

Güncel

  Bugün size çok güncel bir olaydan bahsedeceğim. (Siz kimseniz artık). Merakla beklediğiniz güncel konu pek tabi benim. Gülmeyin, merak etmediniz mi bugün ne yaptım, ne ettim? Bunun neresi güncel demeyin, ben her gün kendimi güncelliyorum. Tamam hiç biriniz inanmadınız buna biliyorum. Bugün hiç yapmadığım bir şey yaptım ben, bile bile, göz göre, birinin zarar göreceğini bile bile yalan söyledim ben. Neden mi yaptım? Merak ettim çünkü? Birinin kalbini bile bile kırmak nasıl bir şey diye? Bir yapan bir daha yaptığına göre iyi bir şey bu galiba diye düşündüm.. Şaka lan şaka bugün yine doğrusunda ben zarar görecek olsam da yine doğruyu söyledim. Sizse yine yanlış anladınız. Sahi siz kimdiniz?

3 yorum:

  1. acaba, söylemek ile söylemek arasındaki fark nedeniyle yanlış anlaşılmış olabilir misin ki?? merak işte, sormadan geçemedim.

    YanıtlaSil
  2. düşündüm taşındım söylemek var, yazmak var arasında fark olmadığı için yazmaya karar verdim..

    YanıtlaSil
  3. söylemek var ile söylemek var arasındaki farkı sırf jest, mimik ve ses tonu değil de seçilen kelimeler de belirlediği için, "yazmak var yazmak var" da diyebiliriz sanki.

    YanıtlaSil

Sence?

Aşkın Tarifleri

Size aşkı tarif edeyim mi? Aşk eşittir tüm sevgi ile bağdaştırdıklarınız!  Aşk, sizin tüm umutsuzluğunuz Ve aşk sizin tüm umudunuz! Ve üzgün...