8 Mayıs 2011 Pazar

Görsel

  Son birkaç günde yazamadığım yaklaşık bir aylık farkı kapattım sanırım. Bunu da yine çokta umrunuzdaymış gibi açıklayayım dedim..
  Bugün değinmek istediğim yegane konu ise google sayesinde fazlasıyla aşina olduğumuz görsel denen şey. Görsel, çok güzel bir manzara olabilir, görsel çok güzel bir kadın resmide olabilir..! Görsel çok güzel şeylerin resmi, izdüşümü olabileceği gibi çok çirkin bir şeyin çok güzel bir yansıması da olabilir. Çok güzel bir şey çok çirkin bir görselliğe sahip olabilir ve yine çok çirkin bir şey çok güzel bir görselliğe sahip olduğunu sanabilir ve bir çok şekilci bu görselle avunabilir.
  Madem ki google dan yola çıktık örneklemede, ordan devam edelim. İnsanoğlunun kimisi aradığı kişiyi kelimelerde ararken bir çok diye sayabileceğimiz kişilerde görsellerde arayabiliyor. Sen ya kendini güzel diye adlandırıp koyarsın ya da sen kendini, kendi kelimelerinle bir yazıda anlatırsın. Bu yüzden sen ya olmadığın kadar güzel görünürsün ya da her kelimende alabildiğine sen olursun. Kelimelerden yarattığın görselde en çirkin sen bile en güzel başkasına vazgeçilemezsin...!

2 yorum:

  1. bloğunu iyiden iyiye boşladığını düşünürken yeni yazılar, yeni şarkılar, yeni tema ne güzel geldi.
    bir de; ne önemi var bilmiyorum ama, "kelimelerden yaratılan görseller" tanımını pek bi' sevdim ben.

    YanıtlaSil
  2. bloğumu iyiden iyiye boşladığını düşünürken yeni yorumlar, yeni bakış açıları ne güzel geldi :)

    YanıtlaSil

Sence?

Aşkın Tarifleri

Size aşkı tarif edeyim mi? Aşk eşittir tüm sevgi ile bağdaştırdıklarınız!  Aşk, sizin tüm umutsuzluğunuz Ve aşk sizin tüm umudunuz! Ve üzgün...