27 Şubat 2011 Pazar

Genel Af

  Her insan hata yapabilir. Bazen küçük bazense büyük hatalar yapabilir. Hatta her insan çok fazla hata da yapabilir.. Ancak hiç bir insan sürekli aynı hatayı yapamaz. Zaten buna hatada denemez. Çok ciddi şekilde bazı insanlar için keşke her gün hata yapsa da her hafta ayın hatayı yapmasa diyorum..

  Her insan hataları affedebilir. Bazen çok küçük bazense çok büyük hataları affedebilir. Hatta her insan çok fazla hata da affedebilir.. Ancak hiç bir insan her şeyi affedemez. Zaten buna affetmekte denemez. Çok ciddi bir şekilde bazı insanlar için keşke her şeyi affetse de beni etmese diye düşünüyorum..

Sürekli olarak yapılan aynı hataya "kullanma",
Sürekli olarak yapılan affetme eylemine "kullanılmışlık" diyoruz

  Bazı kötü niyetli hataları affetmek için çabalayıp, " 15 gün içerisinde faturası ve kutusuyla getirirseniz, birebir değişim yapıyoruz." diyoruz ve yapılan hatayı affedicek bir prosedürümüz mutlaka var. Bazı iyi niyetli zararsız hataları ise, "Bunda kullanıcı hatası var" deyip, elimizin tersiyle itiyoruz.

  Kullanmasını bilirseniz eğer kendimizi çok güzel kullandırtıyoruz. Neyse ki siz bunu gayet iyi biliyorsunuz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sence?

Aşkın Tarifleri

Size aşkı tarif edeyim mi? Aşk eşittir tüm sevgi ile bağdaştırdıklarınız!  Aşk, sizin tüm umutsuzluğunuz Ve aşk sizin tüm umudunuz! Ve üzgün...