8 Haziran 2011 Çarşamba

Bak Yine Heyecanlandım.!

  Ve ben yine her zamanki gibi küstüm yeniye, güzele..! Yeni heyecanlara, heyecanı yenilere.. Yeni heyecan diye bir şey yoktur ki zaten. Farklı şeylere duyulan aynı heyecanlar vardır.Bu seferki farklı diye de bir şey yoktur. Kalp çarpmasının hızlanması hep aynıdır, yalnızca her seferinde başka şey yüzünden hızlanır. Senin farklı sandığın bu çarpıntı bir öncekinin aynıdır ve bir önceki kadar kısa sürecektir. Kalp dediğin şeyde alışacaktır bu ritme. Aynı senin uyduğun gibi! Hiç bitmeyecek dediğin bitecek, hiç gitmeyecek dediğin gidecek, kalp atışların yavaşlayacak, bu sefer farklı sandığın, diğer aynılara benzeyecek.

  En nihayetinde hep aynı tekdüzelik süregelecek ya da yeni tekdüzelikler yaratılacak farklı zamanlamalarla..!

2 yorum:

  1. evet, tek bir kalp ve belli ritimler..
    hatta korktuğunda, heyecanlandığında, çok çok üzüldüğünde hep aynı tepkiyi verir, hızlanır, o kadar. ama mühim olan ritm sayısı değildir ki zaten, o ritmin insanda uyandırdığı duygulardır. kalp aynı atsa da, korkuların değişir,heyecanlandığın şeyler değişir, aşık olduğun insanlar değişir. hislerin değişir, her biri birbirinden önemli olur ve hiç bir şey için hiç bir şeye küsmemek gerekir.

    YanıtlaSil
  2. hep aynı kişiden, hep aynı şeyden kaynaklı kalıcı heyecanlar arzusundayım.

    YanıtlaSil

Sence?

Aşkın Tarifleri

Size aşkı tarif edeyim mi? Aşk eşittir tüm sevgi ile bağdaştırdıklarınız!  Aşk, sizin tüm umutsuzluğunuz Ve aşk sizin tüm umudunuz! Ve üzgün...